Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g2g6.4kcal0.3g1.2g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2g3.3kcal0.4g0g0.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g28kcal1.8g2.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g14kcal0.9g1.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.5g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g147kcal9.4g13.5g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957