Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g3.4g12kcal0.5g0g1.1g0g
Broilerinfilee (Snellman)4.9g4.1kcal0.8g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g35kcal2.6g0.2g2.6g0g
Valittu annoskoko10g17kcal1.3g0.1g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.7g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g182kcal13.7g1.1g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231