Kermainen lohikeitto

Kuori ja hienonna sipuli.

Halkaise purjo ja huuhtele.

Leikkaa viipaleiksi.

Pese, kuori ja paloittele perunat ja porkkanat.

Sulata rasva kattilaan ja lisää joukkoon kasvikset.

Kääntele muutama minuutti.

Ripottele joukkoon jauhot ja sekoita.

Kaada joukkoon kiehuva vesi ja liemikuutiot ja maustepippuri.

Keitä kasviksia kunnes ovat lähes kypsiä.

Lisää joukkoon pakaste lohikuutiot ja ruokakerma.

Keitä miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2g1.2kcal0g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)1.6g1.9kcal0.3g0g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g11kcal0.6g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko10g6kcal0.3g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g57kcal3.1g4.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180904