Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Puuroriisi0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi4g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%1.8g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g9kcal0.8g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.4g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g48kcal4.2g3.2g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432