Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 1.3g5.2kcal0g1.3g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.1kcal0.2g1.3g0g0.1g
Grahamjauho 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g50kcal0.8g7.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko10g25kcal0.4g3.9g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.2g2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g260kcal4.2g40.6g8.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443604