Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus0.7g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g25kcal2.4g1g1g0g
Valittu annoskoko10g13kcal1.2g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.6g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g130kcal12.5g5.2g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155426