Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2.2g4.8kcal0.4g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Spagetti, Barilla1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisalsa 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g23kcal1g2.4g1g0g
Valittu annoskoko10g11kcal0.5g1.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g118kcal5.2g12.5g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704