Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1g4kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g53kcal1g6.8g2.4g0.4g
Valittu annoskoko10g26kcal0.5g3.4g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.3g1.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g274kcal5.2g35.4g12.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257