PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss2.7g2kcal0g0.5g0g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy Eldorado0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)1.4g2.7kcal0.2g0.2g0.2g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g2.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g15kcal0.4g1.8g0.8g0g
Valittu annoskoko10g7kcal0.2g0.9g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g77kcal2.1g9.4g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372