Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.8g0.7kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliivi kivetön musta rainbow0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Katkarapu 1.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.6g2.5kcal0g0g0.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 0.8g3kcal0.2g0g0.2g0g
Muna, annos 60g0.9g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g40kcal1.4g2.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko10g20kcal0.7g1.2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.4g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g206kcal7.2g12.4g12.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203460