Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 1.2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)0.6g2.1kcal0g0.4g0g0g
Korppujauho 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g28kcal2.2g2g1.2g0g
Valittu annoskoko10g14kcal1.1g1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.6g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g148kcal11.5g10.4g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676