Hamilton squash (jamie oliver)

1 pieni kourallinen kuivattuja herkkutatteja
1 butternut kurpitsa puolitettu ja siemenet poistettu
Oliiviöljyä
1 hienonnettu punasipuli
1 hienonnettu valkosipilinkynsi
1 tl korianterinsiemeniä, murskaa mortelissa
1 oksaa rosmariinia, lehdet irrotettuina ja silputtuna
5 aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
Merisuolaa ja mustapippuria
100 g basmatiriisiä
1/2 kourallista kevyesti paahdettuja pinjansiemeniä

1) lipta herkkutatteja 5 min luumassa vedessä
2) lämmitä uuni 230 astetta
3) kaiva kurpitsasta pois hedelmälihaa ja siemeniä (tee tila täytteelle)
4) paista pannussa hienonnettu kurpitsa ja siemenet, sekä kaikki muut ainekset paitsi herkkutatit, riisi ja pinjansiemenet ja paista 4 min kunnes kaikki on pehmeää
5) lisää joukkoon herkkutatit.

6) paista vielä 2 min ja mausta suolalla ja pippurilla
7) lisää joukkoon riisi ja pinjansiemenet
8) täytä kurpitsanpuolikkaat seoksella
9) hiero kurpitsa oliiiviöljyllä, kiedo folioon ja paista 1 h 15 min

Lähde
Jamie Oliver
Happy days with the naked chef
Penguin

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Basmatiriisi Pirkka0.9g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Pinjansiemenet, Parrots0.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g23kcal0.6g1.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g11kcal0.3g0.9g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.2g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g117kcal3.1g9.3g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314726