Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, Kevyt5.6g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.7g5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g36kcal1g4.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko10g18kcal0.5g2.4g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.3g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g185kcal5.2g24.7g8.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859