Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 3.5g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.8g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g13kcal0.2g0.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g6kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g65kcal1g3.1g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525