Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.5g1kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g20kcal0.6g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko10g10kcal0.3g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g102kcal3.1g3.1g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407