Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)0.4g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g8kcal0.2g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g4kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g43kcal1g3.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704