Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 5.1g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.1g3.7kcal0g0g0.4g0g
Kevytmaito (Valio)1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.1g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g24kcal1.4g0.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko10g12kcal0.7g0.2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g124kcal7.3g2.1g8.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690