Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 3.4g1.8kcal0.4g0g0g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 3.4g1.5kcal0g0.1g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.9g5.7kcal0.2g1g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g21kcal1.2g2.8g0g0.6g
Valittu annoskoko10g10kcal0.6g1.4g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.7g0g0.2g
Arvot/100g100g107kcal6.2g14.4g0g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385