Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)2.4g3.4kcal0.2g0.1g0.2g0g
Ruisjauho Pirkka4.9g15kcal0.5g3g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g38kcal1.4g6.2g0.6g1.4g
Valittu annoskoko10g19kcal0.7g3.1g0.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.4g1.6g0.2g0.4g
Arvot/100g100g195kcal7.2g32g3.1g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432