Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.4g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g0.4g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Kauralese 1g3.7kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1g6.1kcal0.2g0.1g0.5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%2.4g5.6kcal0.7g0.1g0.3g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g45kcal3.4g1.8g2.8g0.8g
Valittu annoskoko10g23kcal1.7g0.9g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.9g0.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g237kcal17.7g9.4g14.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658