Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 2.8g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Maitorahka (Pirkka)2.8g1.9kcal0.3g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g1.1g3.5kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g34kcal2.2g4.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g17kcal1.1g2.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g173kcal11.3g21.6g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206