Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)3.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g1.9g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.6g4.8kcal0.1g0.9g0g0.2g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl0.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Hiiva 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g41kcal1.2g8g0g0.8g
Valittu annoskoko10g21kcal0.6g4g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.3g2g0g0.2g
Arvot/100g100g211kcal6.1g40.8g0g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271