Kaura-karpalokeksit

Sekoita kuivat aineet, sitten sulatettu rasva ja lopuksi muna ja karpalot.

Kokkareita pellille ja paista 225 asteessa n. 8 min. Karpalot voi jättää pois tai laittaa tilalle rusinoita/korintteja.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.7g9kcal0.4g1.5g0.2g0.3g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.2g12kcal0g0g1.3g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 1.9g7.7kcal0g1.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g1.1g4kcal0g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g73kcal1.2g9.4g3.2g0.8g
Valittu annoskoko10g36kcal0.6g4.7g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g18kcal0.3g2.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g378kcal6.3g49g16.7g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122658