Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy3.2g17kcal0.3g1g1.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.3g7.9kcal0.3g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g72kcal2.4g2.2g6g0g
Valittu annoskoko10g36kcal1.2g1.1g3g0g
Annoskoko puolitettuna5g18kcal0.6g0.6g1.5g0g
Arvot/100g100g368kcal12.2g11.2g30.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478