Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 1.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Palvikinkku HK 3%0.7g0.7kcal0.1g0g0g0g
Sipuli, paistettu 0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Herkkusieni 0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1.8g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 1.8g2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g29kcal1g1.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko10g14kcal0.5g0.8g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.3g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g149kcal5.2g8.2g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613