Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 3.3g3.7kcal0.7g0g0.1g0g
Porkkana 2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, uusi 1.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 1.6g0.7kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g13kcal1.4g1g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g7kcal0.7g0.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.4g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g69kcal7.2g5.2g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706