Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 1.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Karpalo 2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi4.8g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow1g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal0.2g1.8g0g0.4g
Valittu annoskoko10g5kcal0.1g0.9g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g50kcal1g9.3g0g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832