Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g2.7g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g15kcal0.2g0.6g1.2g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.1g0.3g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g77kcal1g3.1g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600