Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka3.3g5.5kcal0.7g0g0.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g0.8g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Tomaattimurska 4.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g19kcal1.8g0.6g1g0.2g
Valittu annoskoko10g10kcal0.9g0.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.5g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g99kcal9.2g3.1g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570