Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6g20kcal0.1g0.2g2.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1g4kcal0g1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.2g0.8kcal0g0g0.3g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g52kcal0.2g3g4.8g0g
Valittu annoskoko10g26kcal0.1g1.5g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.1g0.8g1.2g0g
Arvot/100g100g267kcal1g15.3g24.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135761