Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)1.2g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 1.5g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Lihapullat saarioinen0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Hapankaali 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistettu 0.5g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g21kcal1.4g0.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko10g10kcal0.7g0.3g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g106kcal7.1g3.1g6.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351