Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1g3.4kcal0.1g0g0.4g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 1g1.2kcal0.2g0g0.1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty4g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)0.2g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Parmesan formaggio da pasta0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g2g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g33kcal1.6g2.4g2g0.2g
Valittu annoskoko10g17kcal0.8g1.2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.4g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g168kcal8.2g12.2g10.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853