Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)2.5g2.1kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto0.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Leipä, vaaleavarras0.2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g14kcal0.8g1.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko10g7kcal0.4g0.7g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g70kcal4g7.1g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631