Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g6kcal0g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g3kcal0g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g33kcal0g2.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944