Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g3.9g10kcal0.4g0.3g0.7g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.6g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g34kcal1.2g1.2g2.6g0g
Valittu annoskoko10g17kcal0.6g0.6g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.3g0.3g0.7g0g
Arvot/100g100g174kcal6.1g6.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523