Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1.4g4.1kcal0.2g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.5g3.3kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g15kcal1g1.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g7kcal0.5g0.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g76kcal5.1g7.1g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470