Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)2.5g18kcal0g0g2g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g0.7g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Siirappi, tumma0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta4g14kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g88kcal1.2g10.8g4.4g0.2g
Valittu annoskoko10g44kcal0.6g5.4g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g22kcal0.3g2.7g1.1g0.1g
Arvot/100g100g448kcal6.1g55.1g22.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740