Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)1g1kcal0.2g0g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1501.9g7.6kcal0.6g0g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%1.2g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Ruistaikina Myllyn Paras3.9g11kcal0.2g1.2g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g46kcal2.4g2.6g3g0.4g
Valittu annoskoko10g23kcal1.2g1.3g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.6g0.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g233kcal12.2g13.3g15.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164498