Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.6g14kcal0g0g1.6g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kananmuna kuoreton2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1g3.5kcal0g0.8g0g0g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g0.7g4.6kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Sokeri 0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g74kcal1g7.6g4.6g0.2g
Valittu annoskoko10g37kcal0.5g3.8g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g19kcal0.3g1.9g1.2g0.1g
Arvot/100g100g383kcal5.2g39.2g23.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563