Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Pestokastike, yrttikastike 0.3g1.6kcal0g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)2g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g13kcal0.8g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko10g6kcal0.4g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g65kcal4.1g2.1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794