Kasvispasta

1. Kuori ja lohko sipuli.

Hienonna valkosipulinkynnet.

Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika kuutioiksi.

2. Levitä kasvikset uunipellille.

Mausta oreganolla, kasvisöljylllä ja viinietikalla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

3. Keitä pasta.

4. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne kasvisten joukkoon.

Kypsennä uunissa vielä viitisen minuutia.

5. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Munakoiso 2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g0g0.4kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino0.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal0.2g1.8g0g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g51kcal1g9.3g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172210