Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)8.2g3.8kcal0.3g0.4g0.1g0g
Ohrasuurimo 1.4g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kauralese 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g18kcal0.8g2.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.4g1.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g91kcal4.1g14.3g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993