Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl3.8g4.4kcal0.8g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Herne 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.2kcal0g0g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.1g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)3.6g6.5kcal0.1g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g28kcal1.8g0.8g1.8g0g
Valittu annoskoko10g14kcal0.9g0.4g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.5g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g145kcal9.3g4.1g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729