Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.4g10kcal0g0g1.2g0g
Suklaa tumma 1.7g8.8kcal0.1g0.9g0.5g0.1g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1.4g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Cashewpähkinä 0.7g4.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g84kcal1.2g9.4g4.4g0.6g
Valittu annoskoko10g42kcal0.6g4.7g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g21kcal0.3g2.4g1.1g0.2g
Arvot/100g100g428kcal6.1g48g22.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276