Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g5.1g10kcal0.8g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1.7g1kcal0g0.1g0.1g0g
Korppujauho 0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g32kcal1.8g2g1.8g0g
Valittu annoskoko10g16kcal0.9g1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g159kcal9g10g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857