Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen4.5g5.8kcal0.8g0.1g0.4g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK2g3.2kcal0.4g0g1.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.7g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g25kcal2.4g0.8g4.8g0g
Valittu annoskoko10g12kcal1.2g0.4g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.6g0.2g1.2g0g
Arvot/100g100g126kcal12.2g4.1g24.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181672