Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.3g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Keittojuurekset, apetit0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit0g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal0.8g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.4g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g52kcal4.2g2.1g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250