Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 2.6g2kcal0g0.4g0g0g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g1.3g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Lohifilee 3.3g6.4kcal0.6g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g21kcal1.2g1.2g1g0.2g
Valittu annoskoko10g11kcal0.6g0.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g108kcal6.1g6.1g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908