Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4g13kcal1.1g0g1g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g29kcal2.2g0.4g2g0.2g
Valittu annoskoko10g15kcal1.1g0.2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.6g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g149kcal11.2g2g10.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490