Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 7.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g15kcal0.2g0.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal0.1g0.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g78kcal1g4.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180